Марго Роби: Героинята ми в "Бомба със закъснител" ме затрудни


Марго Роби: Героинята ми в "Бомба със закъснител" ме затрудни
Снимка: Getty Images/Guliver

Ако има актриса, която да се справя брилянтно с биографични женски роли, то това е Марго Роби. Миналата година тя изигра Шарън Тейт в "Имало едно време в Холивуд" на Куентин Тарантино, през 2018 - кралица Елизабет I в "Кралицата на Шотландия", през 2017 – фигуристката Тоня Хардинг в "Аз, Тоня".

Новата 2020 година ще ни зарадва с още един доста сложен образ на Марго Роби, а именно – Кайла Посписил в "Бомба със закъснител". Лентата, в която красивата австралийка си партнира с Чарлийз Терон и Никол Кидман, ще проследи сексуалния тормоз и злоупотребите, които се случват в Холивуд.

За ролята си Марго казва пред сп. Variety: "Не разбирах Кайла и ми отне адски много време да се подготвя за ролята. Трябваше да направя десетки проучвания, да разгледам всички опции, да разбера всяка отделна ситуация, сценарий, мисъл и мотивация отвътре и отвън, така че мога да стъпя в "нейните обувки"."

Упоритата работа на Роби в "Бомба със закъснител" обаче се изплати. Тя ще се състезава в категорията за поддържаща женска роля на "Златните глобуси", а освен това има реален шанс да спечели и номинация за "Оскар".

Филмът "Бомба със закъснител" излиза по кината на 10 януари. Невероятният актьорски състав, който се допълва от емблематичните Никол Кидман, Чарлийз Терон и Джон Литгоу, ни отвежда зад кулисите на най-могъщата и противоречива медийна империя на всички времена и ни прави свидетели на разтърсващите събития, довели до изобличаването и оттеглянето от длъжност на създателя на Fox News Роджър Ейлс.

Носителката на "Оскар" Никол Кидман влиза в ролята на известната журналистка Гретчен Карлсън, която става първата жена, повдигнала обвинение за сексуален тормоз срещу Ейлс. Към нея се присъединява популярната водеща Мегън Кели, която дълго време отказва да свидетелства срещу Ейлс и в чиято роля е носителката на "Оскар" Чарлийз Терон. Номинираната за "Оскар" Марго Роби изиграва младата Кейла Посписил – събирателен образ на няколко жени. Кейла е амбициозна и интелигентна, но същевременно и доста наивна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама