Мария с разтърсващ разказ за раздялата с Гущеров


Мария с разтърсващ разказ за раздялата с Гущеров

Поп фолк певицата Мария, около която се вият скандали като вихрушка, реши най-сетне да излее мъката си пред явно най-близките ѝ в къщата на VIP Brother.

Вечерта след скандала с благотворителната акция на Мегз, Мария сподели пред Ваня Щерева и Цуни какво е изживяла по време на раздялата си с Гущеров.

Най-искрената изповед, която е правила Мария, разтърси съквартирантите ѝ. Миньончето сподели как е останала "без 1 стотинка", без кола и с апартамент на кредит. През това време е трябвало да мисли как да нахрани детето си и как да плати образованието ѝ.

Смелата майка заяви, че всичко, което прави сега, е заради нея и достойнството си и няма нужда от диаманти и скъпи коли, а само да знае, че детето ѝ получава образованието, което заслужава.

"Хриската не ми плати жилището, то е не кредит. И баща му ми каза, когато се събрахме, че ако един ден искаш да не си с Християн, да не ме обвиниш мен. И като тръгнахме да се разделяме, първо се обадих на баща му. Казах му, че си возя детето с тази кола. Да ни ми взимат поне колата. Поне колата. Или да ми бяха купили някаква по-евтина. Аз си продадох бижутата на безценица. Имах сто лева в чатната и не знаех как ще тръгна с детето. Апартаментът ми е на кредит, нямах кола, нямах 1 стотинка, когато се разделихме. Само заплахи, само обиди - денонощно. Чудех се как ще й плащам училището. Аз съм родител.


Затова тази вечер не посмях… Аз мога да го направя и за купона, и за рейтинга ми като жена, като певица. Защото аз съм от лекия жанр. Ако ще да се съблека чисто гола, на мен това ми е простено. Простено ми е да съм тъпа, гола, всякаква… Аз минах през деветте кръга, докато забременея. После докато я рода и сега, когато я отглеждам. Тя е всичко за мен", сподели Мария.

"Аз съм влизала в супера и си правя сметка какво купувам. Когато първият път се разделих с Християн, Марая легна, обърна се на другата страна и ме попита кога ще прибираме вкъщи. Бяхме в малкия апартамент. Тогава й казах, че няма друго вкъщи. Ставам сутринта, тя си изгризала ноктите. До кожата. И ми каза, че иска да чуе Хриси. То не ни потърси нито веднъж. За рождения й ден на й изпрати един балон. Единственото, което чувам за тази една година, е какъв боклук съм, каква курва съм, какво ще ми се случи“, каза още певицата пред съквартирантите си.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама