Марк Зукърбърг отново ще става баща


Марк Зукърбърг отново ще става баща
Снимка: Getty Images/Guliver

Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан очакват второ дете. Създателят на Facebook отново ще си има момиченце.

Двойката вече има една дъщеря - 15-месечната Макс.

Зукърбърг вчера сам сподели щастливата новина във Facebook, споделяйки, че двойката се е страхувала, че няма да може да има още едно дете заради трудното зачеване на Макс.

"Когато с Присила разбрахме, че тя отново е бременна, първата ни надежда беше детето да е здраво, а втората да е момиче. Не мога да се сетя за по-голям подарък от това да имам отново дъщеря. Много съм щастлив, че Макс ще си има сестричка."

Когато двойката за първи път съобщи за бременността на Присила през декември 2015, те разкриха, че от тя от години се опитва да зачене, а също така, че е преживяла 3 спонтанни аборта, преди да забременее с Макс.

И Марк, и Присила имат сестри, заради което са много благодарни.

"Израснах с 3 сестри и те ме научиха да се уча от умните и силни жени. Те не бяха само мои сестри, но едни от най-добрите ми приятели. Те пишат книги, изпъкват с музикален талант, спортни умения, отлични кулинарии са и са успешни в кариерите си. Те ми показаха как да се конкурирам и въпреки това да се смеем заедно след това.

Присила е отраснала с 2 сестри и те са я научили колко важно е семейството, да се грижат една за друга и на усилена работа.  

Ние сме по-добри хора заради силните жени в животите ни - сестри, майки и приятели. Нямаме търпение да посрещнем на бял свят нашето малко момиченце и да дадем най-доброто от себе си, за да отгледаме още една силна жена", написа Зукърбърг в социалната мрежа.

Марк и Присила, която работи като педиатър, се запознават като студенти в Харвард. Те се ожениха през 2012 година.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама