Меган Маркъл: Избелваха лицето ми


Меган Маркъл: Избелваха лицето ми
Снимка: Getty Images/Guliver

Преди време Меган Маркъл сподели за расизма, с който се е сблъсквала през целия си живот и актьорска кариера. Сега приятелката на принц Хари разкри, че често нейната кожа е избелвана, а луничките й са заличавани на снимките.

35-годишната звезда от сериала "Костюмари" каза в интервю за сп. Allure за трудностите, които е имала заради нейния "етнически неопределен" външен вид.

"Чудеха се дали съм латина, сефарадска или екзотична кавказка. С луничките като допълнение се създаваше едно доста голямо объркване в кастинг режисьорите", сподели Меган.

Майката на Маркъл е афроамериканка, а баща й е кавказец.

Звездата посъветва младите момиче, които се притесняват от своите лунички, да се вслушат в думите на баща й: "Лице без лунички е като небе без звезди".

Наскоро се появи информация, че тя смята да се отегли от актьорството след края на седния сезон на "Костюмари", за да се посвети на другите си страсти, сред които е и филантропията.

Меган активно се занимава с благотворителност, посланик е на добра воля към различни световни организации, включително ООН.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама