Миранда Кер: Тази бременност е по-тежка


Миранда Кер: Тази бременност е по-тежка
Снимка: Getty Images/Guliver

Бременната Миранда Кер сподели, че е "ужасно развълнувана" да увеличи семейството си с Еван Шпигел.

34-годишната австралийка, която има и 6-годишен син от предишния си брак с актьора Орландо Блум, разкри още, че  малкият Флин-Кристофър очаква с нетърпение да си има по-малко братче или сестриче.

В интервюто си за "Ю Ес Уикли" Миранда обаче призна, че въпреки вълненията тази бременност се очертава да е доста по-тежка за нея.

"Имам постоянно главоболие заради хормоните, каквото никога не съм имала с Флин. Докторът ми обясни, че обикновено при втората бременност хормоните ти те удрят по-силно отпреди", разказа красавицата.

Припомняме, че миналият месец бившият ангел на Victoria's Secret Миранда Кер и създателят на Snapchat Еван Шпигел обявиха, че очакват първото си дете заедно. Новината бе съобщена само 6 месеца след като двамата сключиха брак на скромна, но свръх луксозна церемония в дома си в Лос Анджелис. Преди това двамата излизаха в продължение на 2 години, през които обаче и двамата се въздържаха от секс.

"Не още. Не и преди да се оженим. Партньорът ми е много традиционен, така че...не можем да... Имам предвид, че изчакваме", коментира красавицата плановете си да има деца от Шпигел преди сключването на брак с него.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама