Мишел Уилямс се сгоди


Мишел Уилямс се сгоди
Снимка: Getty Images/Guliver

Мишел Уилямс ще се омъжва. Актрисата е приела предложението за брак на финансиста Андрю Юмънс, съобщиха в сряда западните медии.

Според тях холивудската звезда, която има 12-годишна дъщеря Матилда от покойния си годеник Хийт Леджър, се е сгодила за Юмънс едва няколко месеца след началото на връзката си с него.

"Тя иска добър мъж и стабилно семейство", изтъкна през "Ю Ес Уикли" приближен до актрисата, който допълни, че за Уилямс това е първата сериозна връзка от 10 години насам, когато Леджър почина от предозиране с лекарства.

"Мишел беше изцяло фокусирана върху това да предостави на Матилда най-добрите възможни родителски грижи и възпитание. Отне й много време да преодолее Хийт", каза още за изданието източникът.

Новината за годежа всъщност потвърждава слуховете, възникнали по-рано този месец, когато на церемонията по връчването на "Златните глобуси"звездата от "Манчестър и морето" се появи с красив сърцевиден диамант на безимения си пръст. Тогава обаче тя настоя пред репортерите, че пръстенът е "просто красиво украшение" към тоалета й.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама