Най-трудното в живота на Пинк


Най-трудното в живота на Пинк
Снимка: Getty Images/Guliver

Пинк призна, че установяването на перфектния баланс между кариерата и семейството й е най-трудната част от това да бъде работеща майка.

38-годишната певица, която има 6-годишна дъщеря и 9-месечен син от съпруга си Кари Харт, сподели, че откакто се е превърнала в майка, ролята й на музикант вече не е "лесен пъзел", а тъкмо обраното. Това каза тя пред камерите на Apple Music, с които засне документален филм за себе си и работата по последния си албум "Beautiful Trauma".

"Бих искала да вложа всичко, което съм и което имам, в нещата, които правя. Бих казала, че най-трудната част е да се опиташ да го постигнеш. Нагърбих се с това, когато бях на 16, а сега съм с деца, омъжена съм... Вече не е лесен пъзел - не съм само аз в него", заяви изпълнителката и описа колко задушаваща и ангажираща може да бъде една музикална кариера.

Dinner time

Публикация, споделена от P!NK (@pink) на

"Първо дискусиите в студиото, след това пишеш песните, а след това трябва и да ги завършиш с някой в Ню Йорк или с друг във Филаделфия. Изведнъж намираш и хор във Филаделфия. А след това следват фотосесиите, заснеманията на видеоклиповете и танцовите репетиции. После пък си едновременно на обиколка по фестивалите и на свое собствено турне, опитваш се да се подготвиш за всичко, затова отново има репетиции и поставяне на шоута, а след това 6-годишното ти иска да отиде на сърф къмппинг, а 8-месечното ти се нуждае от ваксина. Чак тогава албумът е готов", признава през смях изпълнителката в част от промото към документалния филм "On the Record: Pink - Beautiful Trauma", който предстои да излезе на 13 октомври.

THANKYOU Quebec City 😍😍😍 my heart is full

Публикация, споделена от P!NK (@pink) на

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама