Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.


Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.
Снимка: Pixabay

Има няколко зодии, които имат нужда от време, за да осмислят какво се случва в живота им. Затова, ако се влюбите в тях, е много вероятно да останете с разбито сърце и то за кратко време. Ето кои са 3-те зодии, от които е по-добре да стоите далеч, ако искате да бъдете щастливи и спокойни до края на 2019 година:

Близнаци

Просто си нямате идея какъв хаос е в ума на Близнаците в този период от живота им. Те просто имат толкова въпроси за всичко, което им се случва, че любовта е последното нещо, за което мислят в момента. Ако някой твърде настоятелно се опита да влезе във връзка с тях, само ще усети гнева им, който повярвайте ни, никак не е малък.

Много други Близнаци пък биха се възползвали, само за да изпитат мимолетна страст, с която си мислят, че ще повдигнат самочувствието и настроението си. Ако имате сериозен интерес към представител от тази зодия, просто изчакайте разумно време и ще видите промяна в поведението. Бъдете до тях като упора и приятел, но не дръзвайте да влизате по-надълбоко в личното им пространство. Просто няма да се получи и ще загубите и малкия шанс, който имате, за да грабнете сърцето на вашия избраник.

3 ГРЕШНИ МИТА ЗА БЛИЗНАЦИТЕ!

Дева

Сега не е моментът за връзка със зодия Дева! Цялата година беше много бурна за тях що се отнася до връзките и любовта. Били са във връзка с няколко партньори, които обаче са се оказали неуспешни. Причината за това са големите различия помежду им, които Девите на са усетили в самото начало. И логично на това сега те са изключително разочаровани в любовен план и няма да повярват на никого, с колкото и искрени чувства да подходи към тях.

Ако искате да имате връзка с тази зодия, просто изчакайте до края на годината. Освен това е много възможно да попаднат в още една неподходяща връзка до края на годината, която обаче ще е кратка и доста неангажираща. След този тежък за тях период ще преминат във фаза, в която ще са пълни с надежда, че тяхната любов все пак ги чака някъде там. Това е моментът, в който трябва да се появите и да грабнете убедително сърцето им. А дотогава – просто бъдете наоколо, когато имат нужда да поговорят с някого за всичко, което им тежи!

Скорпион

На този етап от живота си Скорпионите имат един единствен голям проблем – и това е, че те самите не желаят сериозна връзка. Имат нужда да се забавляват, да излизат, да опитват нови неща, да срещат нови хора и изобщо не си мислете, че можете да спечелите сърцето им. То е добре заключено поне до края на тази година.

В случая Скорпионите нито са разочаровани, нито наранени, те просто са осъзнали, че това може да е един от последните им свободни периоди, в които могат да се "наживеят", затова ще го направят максимално и докрай. След това, разбира се, те се замислят за семейство, за по-спокоен живот и по-задълбочена връзка. Но това е добре, не искат да подвеждат и нараняват, а ясно си казват, че в момента не искат да се влюбват. Ако търсите неангажираща връзка – давайте смело и се забавлявайте заедно. Но имайте предвид, че след това нямате никакъв шанс да влезете завинаги в живота им. Ако искате нещо по-сериозно, изчакайте до февруари следващата година. Ще видите защо!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама