Нещата, които трябва да знаете за мъжа Рак


Нещата, които трябва да знаете за мъжа Рак
Снимка: iStock/Guliver

Представителите на тази зодия за любезни и доста емоционални, интуитивни и чувствителни. Те трудно преживяват разделите и са предани към близките си хора. Също така са доста лесно раздразнителни, нерешителни на моменти и егоцентрични.

Ето някои неща, които трябва да знаете за силната половинка от зодията.

Мъжете представители на зодия Рак се обиждат лесно и много трудно допускат някого до себе си. Те не са директни, романтични и са доста деликатни. Даряват половинката си с внимание и подаръци. Страхуват се да бъдат отхвърлени.

Мъжът Рак доста често сменя настроенията си – ту е мрачен и недостъпен, ту е инатлив и капризен. Той държи на външния вид, но също така и на дълбоките разсъждения . Но колкото и да се опитвате, очакванията му трудно могат да бъдат покрити.

Ако е разочарован от жена, която до скоро го е привличала, той предпочита да замълчи и да се затвори в себе си. Раците са силно свързани с миналото си, в състояние са да поддържат дадено приятелство цял живот, обожават срещите със стари приятели и винаги имат какво да си кажат с тях.

Те не обичат да рискуват, избягват промените и дори когато стане напечено, предпочитат да заложат на сигурно. Раците помнят всичко до най-малкия детайл, неща, които останалите вече отдавна са забравили. Те са доста злопаметни и са склонни към отмъщение.

Не разкриват изцяло себе си пред никого, дори пред най-близките си хора и семейството си. Държат на взаимоотношенията си с тях и са компетентни в решаването на проблемите им.

Когато са в лошо настроение, те го показват и стават доста мълчаливи. Ако се почувстват застрашени, се скриват в черупката си. Поведението им на моменти е доста странно и нелогично.

Бъдете внимателни, когато общувате с мъже Раци. Те не харесват хора, които оспорват мнението им и в същото време най-много уважават хората, които имат собствено мнение и го отстояват.  Честата смяна на настроенията прави живота с мъжа Рак труден, но и доста интересен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама