Николета Лозанова с приказно парти за рождения ден на дъщеря си (снимки + видео)


Николета Лозанова с приказно парти за рождения ден на дъщеря си (снимки + видео)
Снимка: Facebook

Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов, Никол, навърши 7 години на 1 април. Плеймейтката зарадва наследницата си с пищно парти, вдъхновено от "Алиса в Страната на чудесата".

Приказното тържество се е състояло в столичен клуб, който за случая е бил тематично декориран - красиви цветя, винтидж чаени чаши, голямо разнообразие от сладки лакомства и четириетажна торта, украсена с герои от любимата приказка на Луис Карол.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!

"Често пъти околните ме питат, как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи! Тя ме научи да не се страхувам "от тъмното" и да се радвам на "дъгата след бурята"! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката "Никол в страната на чудесата" в любима класика!", написа гордата Николета в Instagram, споделяйки и снимка на Никол.

Вижте тази публикация в Instagram.

Често пъти околните ме питат, как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи! Тя ме научи да не се страхувам “от тъмното” и да се радвам на “дъгата след бурята”! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката “Никол в страната на чудесата” в любима класика! #happybirthdaymylove❤️🎂 #ready #party #birthdaygirl👑

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на

Както се вижда от кадрите, които Николета сподели в Instagram, с Никол са били облечени в сходни флорални рокли, дело на Dolce & Gabbana.

Вижте тази публикация в Instagram.

#mylove❤️

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на

За веселото настроение на гостите са се погрижили певиците Алекс и Влади.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама