Обвиниха и Дъстин Хофман в сексуален тормоз


Обвиниха и Дъстин Хофман в сексуален тормоз
Снимка: Getty Images/Guliver

Холивудският актьор Дъстин Хофман подложил на сексуален тормоз 16-годишна съученичка на дъщеря си.

От публикация в списание "Варайъти" става дума за Кори Томас, която през 1980 г. учила с дъщерята на Хофман - Карина в училище в Ню Йорк. Томас твърди, че веднъж заедно с дъщерята на актьора била в хотелската му стая. След като Карина си тръгнала, Томас останала сама с Хофман. Тогава актьорът, излизайки от банята, показал голото си тяло. Освен това той помолил момичето да му направи масаж на краката и направил неприлични изявления за нея. Томас отбелязва, че тя приела инцидентът за изключително унизителен и едва години по-късно тя могла да разкаже на семейството си за това.

Публикацията съдържа и думите на още две жени, които обвиняват Хофман в насилствени сексуални действия. Едната от тях - Мелиса Кестър, участвала заедно с актьора в работата по филма "Ищар" (1987). Кестър казва, че актьорът, който бил с нея в аудио студиото по времена запис на песен, без нейно съгласие пуснал ръка под дрехите й и се прилепил до тялото й. По-късно Хофман постоянно звънял на момичето по телефона, което много я плашело.

Името на третата жена в публикацията не се разкрива. Тя каза пред репортерите на "Варайъти", че била начинаеща актриса, когато се запознала с Хофман. Той я опипвал докато пътували с кола.

"Варайъти" цитира представител на Хофман, който посочва, че всички обвинения срещу актьора са "клеветнически измислици".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама