Объркаха Лара Фабиан с жената на Христо Стоичков


Объркаха Лара Фабиан с жената на Христо Стоичков

Нежната половинка на футболната легенда Христо Стоичков – Мариана, има звезден двойник. Става въпрос за не кой да е, а великолепната белгийска изпълнителка Лара Фабиан. Певицата, изпяла великата балада "Je T’aime", наскоро разкри в интервю пред френска медия, че непосредствено преди последния й концерт в Лондон, са я объркали със съпругата на Камата.

Магнетичната изпълнителката сподели, че преди да излезе на сцената на Eventim Apollo е била помолена за автографи от група испански фенове. Свикналата с любовта на почитателите си Лара Фабиан не вижда нищо необичайно, но не очаква да се обърнат към нея с името Мариана. В резултат на комичната ситуация хитовата певица разбира, че между нея и жената на култовия фитболист Христо Стоичков има огромна прилика.

Догодина Лара Фабиан пристига в София за концерт на 27-и март 2018 в Зала 1 на НДК, където е възможно отново да има объркани фенове, търсещи автограф от Мариана Стоичкова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама