Памела Андерсън: Обичам Асандж


Памела Андерсън: Обичам Асандж
Снимка: Getty Images/Guliver

Памела Андерсън проговори за връзката си с Джулиан Асандж пред сп. People. Бившата спасителка на плажа призна, че обича създателя на Уикилийкс, тъй като иска да освободи света и да го образова.

"Джулиан се опитва да освободи света, като го образова. Това е романтична битка - обичам го заради това. Знам, че нашата връзка буди любопитство. Това е нормално, но предпочитам да не споделям повече детайли от личните ни отношения. Нека просто да кажем, че всеки заслужава любов", каза 49-годишната актриса пред изданието.

Докато Андерсън описва връзката си с 45-годишния Асандж като "предизвикателна", тя продължава да прекарва време с него, тъй като се наслаждава на дълбоките разговори, които водят. "Ние говорим за света. Той е много добър учител. Джулиан е един от най-любимите ми хора. Той е бежанец, той може би е най-известният бежанец на нашето време." 

"Много се притеснявам за неговата безопасност и благополучие", допълни Памела.

Актрисата смята, че Асандж е неразбран и твърдо защитава характера му. "Той е добър човек, който го е грижа за света. Той е мил, много съпричастен, забавен, чувствителен, романтичен, изненадващо находчив, той е добър човек."

Андерсън за първи път беше забелязана да посещава Джулиан в Еквадорското посолство в Лондон миналия октомври. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама