Парис Хилтън пристигна в България


Парис Хилтън пристигна в България

"Ще остана в София няколко дни", обяви Парис Хилтън минути след като слезе на летището.

Звездата, която пристигна у нас, за да вземе участие в новия сезон на VIP Brother, пристигна във видимо добро настроение на ВИП терминала на летище "София".

"За първи път идвам в България и съм много развълнувана да бъда тук", призна тя. На въпрос "Какво очаква от родните звезди, с които ще бъде заедно в къщата на VIP Brother, Парис отговори откровено "Смятам, че ще се забавляваме", пише БГНЕС.

Парис Хилтън, която пристигна в България заедно с приятеля си, обяви, че на първи октомври се очаква да излезе първия сингъл от новия й албум. Тя отдели време да раздаде и автографи на феновете, които я чакаха развълнувано на летището. Заради желанието на всички тях не просто да получат автограф, но и да успеят да се снимат с Парис Хилтън, дори се стигна до физически сблъсъци между феновете, след като звездата напусна летището.

Заедно с Парис Хилтън днес ще влязат и още осем нови български звезди. Един от тях ще доведе своя домашен любимец и общият брой на VIP личности в Къщата ще стане 18, а на домашните любимци – 1.

Над 70 оператори и 67 камери вътре в Къщата ще следят живота на Съквартирантите, които ще делят обща спалня в над 500-те квадратни метра жилищна площ.

Здравословният начин на хранене, към който се придържа Парис Хилтън ще бъде споделян и от друг участник в шоуто. Тя ще влезе сред Съквартирантите тази вечер и има специален вегански режим на хранене, включващ единствено сурови плодове, зеленчуци и ядки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама