Петя Дикова изненада Ема Стоун с въпроса си (видео)


Петя Дикова изненада Ема Стоун с въпроса си (видео)
Снимка: Getty Images/Guliver

Отмина едно от най-дългоочакваните събития за световната киноиндустрия - церемонията по раздаването на 89-тите награди "Оскар". Отличените победители взеха своите призове, а журналистите имаха възможност да им зададат своите въпроси.

Един от въпросите, обаче, буквално шокира тазгодишната носителка на "Оскар" за най-добра женска роля - Ема Стоун. А питащата беше не коя да е, а българската телевизионна водеща Петя Дикова.

"Поздравления за наградата. Въпрос от България. Какво коства един "Оскар“ измерено в жертви и дисциплина?"

Ема направи се стресна и направи учудена физиономия, след което каза:

"О, Боже мой, това може ли да се измери?! Не знам, предполагам зависи от "Оскара“. През моя живот съм била повече от късметлийка заради хората около мен, моите приятели и семейство, както и хората, които са ме изграждали като личност. Така че говорейки за жертви всички тези хора стоят в стаята отзад, очаквайки ме, и аз имам възможността да отпразнувам това с тях. Чувствам това като най-радостното нещо. Имам предвид, че да бъда креативна – не приемам това за жертва, а като голяма радост в живота ми. Така че не знам дали това е отговор на въпроса, но винаги съм била късметлийка в този смисъл."

Вижте неловката ситуация във видеото след 3:45 минута.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама