Пинк: Не ме интересува какво мислите за тялото ми


Пинк: Не ме интересува какво мислите за тялото ми
Снимка: Getty Images/Guliver

Пинк носеше дълга розова рокля на наградите BMI Music Awards на 12 май, но твърди, че не се "покрива", защото не харесва тялото си, а напротив.

Напоследък звездата е качила няколко килограма, което предизвика коментари в медиите и социалните мрежи.

35-годишната певица каза, че няма да позволи да я критикуват заради теглото й.

"Мисля, че хората са се объркали. Те си мислят, че тяхното мнение има значение и не знам защо. Затова е важно да им напомня, че не ми пука“, каза звездата пред Entertainment Tonight..

"Не възприемам тормоза за нормално нещо. Никога не съм. Не съм човек, който ще позволи да бъде тормозен, нито да стоя и да гледам как други хора са обиждани. Отглеждам момиче. Аз съм момиче. Имам чувства. Хората си мислят, че не ме е грижа, че съм твърда, но аз съм човешко същество", сподели певицата.

Пинк, чието истинско име е Алиша Бет Мур, е омъжена от близо 10 години за 39-годишния моторист Кари Харт. Двамата имат 3-годишна дъщеря Уилоу и са все така влюбени и щастлив.

"Животът ми е пълноценен. Харесвам много храната и наистина обичам да готвя. Харесва ми да живея. Намирам радост в това и искам да ви уверя, че всичко е наред в дома на семейство Харт“, каза певицата пред ET.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама