Питбул уби кученцето на Гери Малкоданска


Питбул уби кученцето на Гери Малкоданска
Снимка: Facebook

Синоптичката Гергана Малкоданска загуби любимото си кученце порода йоркширски териер. Тя сама сподели тъжната новина с пост във Facebook. Както написа, то е било "разкъсано от домашен питбул", който дори нападнал брат й.

"Сбогом, Оскарчето ми ❤️ Липсваш ... безумно, ужасно, разкъсващо, раздиращо ... Истината е, че изобщо не става по-леко с дните, само се правим на по-силни. Истината е, че не си спомням някога да съм била по-щастлива, откакто ти беше част от семейството ни. Че си АНГЕЛ и носеше само усмивки. Дори не успя да направиш 3 ... защото беше разкъсан от “домашен” питбул. Който щеше да разкъса и брат ми след това ... Моля ви, не си взимайте кучета, които не знаете как да гледате!!! А за нас остава болката. И надеждата, че най-доброто кученце сега е при най-добрия човек... Много ви обичам и двамата, макар и от далеч", написа Гери в социалната мрежа.

Наскоро кучето на друга известна личност също пострада от питбул. Преди няколко седмици любимата Шушка на Джерард Бътлър беше нападната от агресивно куче.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама