Преди и след: Вежди с микроблейдинг


Преди и след: Вежди с микроблейдинг
Снимка: iStock/Guliver

Определено можем да кажем, че микроблейдингът е едно от най-страхотните съвременни открития в козметичната сфера. Той ни дава възможността да се радваме на красиви, плътни вежди с траен ефект, без да даваме куп пари за декоративна козметика и да прекарваме часове пред огледалото, изрисувайки се. А от съвсем скоро и нашите приятели от салони за красота Murphy предлагат услугата. Какво трябва да знаете за тази процедура?

По своята същност това е полу-перманентна татуировка върху веждите. Понеже се прави на ръка, мастилото се поставя много по-плитко в кожата, което означава, че няма да трае вечно. Може би вече се досетихте, че не е съвсем безболезнено. Както казахме, това на практика е татуировка. Добрата новина е, че повечето медицински козметици работят с крем с лидокаин, така че болката определено ще е поносима. Важно е в никакъв случай да не приемате обезболяващи преди процедурата.

4 ВАЖНИ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА МИКРОБЛЕЙДИНГА

По време на първото ви посещение, по-голямата част от времето ще отиде в планиране на новата форма на веждите ви. Ако имате проблемни вежди, с малко косми или неправилна посока на растеж, ще отнеме повече време. В такъв случай специалистът ще създаде изцяло нова форма на веждите ви. Каквато и визия да имате в главата си, по-добре следвайте съветите на козметика, който ще ви даде най-правилните насоки, които да паснат на формата на лицето ви и костната структура на веждите.

За да запазите новите си красиви вежди колкото се може по-дълго, използвайте крем с висока слънцезащита, за да предотвратите избледняване на цвета или други промени от слънцето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама