Принц Хари: Папараците не помогнаха на майка ми да оживее


Принц Хари: Папараците не помогнаха на майка ми да оживее
Снимка: Getty Images/Guliver

Британският принц Хари обвини фотографите, които са преследвали автомобила на неговата майка принцеса Даяна, че не са й оказали помощ на мястото на автомобилната катастрофа в Париж. Това заяви той в предаването на BBC "Даяна, 7 дни".

"Тя получи много тежка травма на главата, но е била още жива, намирала се е на задната седалка и тези хора, чиито действия станаха причина за тази катастрофа, вместо да й окажат помощ, заснеха нейната смърт. А след това тези снимки попаднаха в някои новинарски емисии в страната", каза принцът.

По думите му за него е трудно да се примири с това, че "хората, които са я преследвали по време на пътуването й в тунела, са същите, които са я фотографирали умираща на задната седалка на автомобила".

Даяна Спенсър, известна като принцеса Даяна, сключва брак с британския престолонаследник принц Чарлс на 29 юни 1981 г. От връзката си с него тя има двама сина – Уилям и Хари.През 1996 г. Чарлс и Даяна се развеждат. Година по-късно на 31 август 1997 г. принцесата загива в автомобилна катастрофа в Париж заедно със своя любим Доди ал Файед и шофьора Анри Полем.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама