Режисьорът Куентин Тарантино се ожени (СНИМКИ)


Режисьорът Куентин Тарантино се ожени (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Един от най-известните режисьори в света - Куентин Тарантино, се венча за приятелката си Даниела Пик в Лос Анджелис.

Двамата са заедно от 2009 г., когато Тарантино пътува до Израел - родината на Даниела, за да промотира филма си "Гадни копилета".

Самата Даниела е певица. Тя е на 35 години, а режисьорът е с 20 години по-възрастен от нея. Това е първи брак за него - досега той винаги е казвал, че е избрал работата пред личния живот.

През септември миналата година Тарантино и Пик се сгодиха, като тогава гости на партито им бяха Брус Уилис, Самюъл Джаксън, Ума Търман и Даян Крюгер.

Освен режисьор, Тарантино е и сценарист и продуцент. Сред известните му филми са "Криминале", "Убий Бил", "Гадни копилета", "Джанго без окови".

Вижте тази публикация в Instagram.

Квентин Тарантино женился! Свадьба известного режиссёра с моделью Даниэлой Пик прошла в Лос-Анджелесе. На праздничной церемонии собралось около 20 человек: только члены семьи и близкие друзья Ранее Квентин говорил:"Я весь в кино. У меня нет жены. У меня нет детей. Ничто не может встать у меня на пути. Я, конечно, не говорю, что не женюсь или не заведу детей до 60 лет. Но я сделал выбор и иду своей дорогой в одиночестве" Этой ночью 55-летний Тарантино всё таки сдался! #life#news#первые#новости#лайф#свадьба#кино#тарантино#tarantino#wedding#daniellapick

Публикация, споделена от Life | Новости (@lifenews_ru) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама