Рита Ора: Гордея се с извивките си


Рита Ора: Гордея се с извивките си
Снимка: Getty Images/Guliver

Рита Ора има успешна кариера в музиката, киното и модата. Макар че има супер натоварен график, 26-годишната звезда споделя, че винаги намира време, за да тренира. 

Тя с гордост показва тялото си тип пясъчен часовник в майския брой на сп. Shape, доказвайки че е "тонизирана, здрава и силна".

"Закръглена съм, имам бедра, нося дънки размер 28. Горда съм, че съм нормална."

Ора твърди, че не винаги се чувства в настроение за тренировка, затова понякога има нужда от мотивация.

"Понякога е трудно. Не се събуждам с желание веднага да отида във фитнеса. Когато имам нужда да се мотивирам, гледам снимки на жени като Дженифър Лопес и Кейт Бекинсейл. Те изглеждат невероятно! Щом те могат, нямам никакво оправдание." 

Певицата е открила режима, който работи най-добре за нея - 1-2 часа кръгова тренировка на ден, фокусирайки се върху бедрата и дупето, съчетана с малко кардио.

Но това не винаги е било така. "Преди, когато бях на турне, ядях, когато можех и винаги излизах с екипа, когато пожелаеха. Но не може вечно да продължаваш така. Започваш да се замисляш, че ти липсва да се чувстваш добре. През изминалата година наистина започнах да се храня добре и да тренирам във фитнеса. Като резултат, съм по-фокусирана и могат да свърша повече работа."

Рита твърди, че теглото й никога не е било фактор, за да иска да трансформира тялото си, а желанието й да се чувства комфортно в собствената си кожа.

"Няма да лъжа и да кажа, че бях напълно щастлива с тялото си преди. Знаех, че мога да променя някои неща, за да подобря издръжливостта си, особено на сцената. Не започнах да тренирам, за да бъда по-слаба, а за да се чувствам по-добре. И смятам, че е важно жените да знаят това. Не се обсебвайте от това да бъдете слаби. Трябва да се стремите да сте във форма, здрави и и силни", съветва изпълнителката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама