Роби Уилямс страда от психично разстройство


Роби Уилямс  страда от психично разстройство
Снимка: Getty Images/Guliver

Известният британски певец Роби Уилямс се съмнява, че има синдрома на Аспергер (психично разстройство от аутистичния спектър). Той се оплака, че непрекъснато нещо му липсва и че се бори "с някаква форма на психическо заболяване".

Неотдавна музикалната звезда сподели пред "Радио 2" за битката с депресията си и каза "че има замъгляване в главата".

"Не знам в кой спектър се намирам, но всеки ден е различен, дори и когато правя същите неща. Има дни, в които не мога да си обясня защо не мога да стана от леглото", казва Уилямс.

Той разказа, че след като той и съпругата му Айда Фийлд станали родители на 5-годишната си дъщеря Теодора и на 3-годишния си син Чарлтън, започнал повече да цени живота. "Обсебен съм от това непрекъснато да търся името си в Google и да следя за отрицателни коментари за себе си. Това е проклятие, но и едновременно благослов, защото непрекъснато чета колко съм глупав и не мога да пея и това ме тласка напред. За това днес съм това, което съм", казва още той.

Нееднократно Роби Уилямс е казвал, че е близо до смъртта и е сравнявал живота си с този на покойния Джордж Майкъл казвайки: "Животът ми е пълен с възходи и падения". 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама