Робърт Патинсън спазва диета заради секса


Робърт Патинсън спазва диета заради секса
Снимка: Getty Images/Guliver

Разбивачът на женските сърца Робърт Патинсън е на диета. Неговата нова приятелка, британската певица Талия Барнет, по-известна със сценичния псевдоним FKA Twigs, сериозно се е захванала със здравето му.

"Той не е спортна натура, пуши и пие много, но тя убеди Роб, че ще стане много по-щастлив, ако се погрижи за своето здраве", заяви източник, близък до двойката.

Талия го учи кои храни са полезни и кои не, ограничила му е алкохола в полза на нискокалоричните напитки. Певицата не само иска нейният приятел да е по-здрав. Тя е убедена, че промяната в неговия начин на живот ще се отрази положително и на секса.

"FKA Twigs е в перфектна форма. Не и никак смешно, но тя превъзхожда Роб в спалнята", разкрива още източникът.

Но не всичко в живота на Робърт Патинсън, който се прочу с участието си в сагата "Здрач" и "Бел ами", върви към по-добро. Актьорът се е подал на чуждо влияние и иска да се хареса на хората. Той е станал хипстър, с което направо е втрещил своите роднини и близки приятели.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама