Звезди

Рони Ууд: Имам рак на белите дробове

  • Рони Ууд: Имам рак на белите дробове
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 07.08.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Китаристът Рони Ууд на култовата рок група Rolling Stones разкри, че има рак на белите дробове, съобщи "Мейл он сънди".

Музикантът, който навърши 70 години, е крил диагнозата и дори се отказал от химиотерапията. "Аз се борих с рака на белите дробове. Имаше една седмица, когато всичко висеше на косъм и това можеше да се окаже завесата на времето, за да кажа "Сбогом“, сподели Ууд в интервю за списанието.

Ракът бе открит преди три месеца по време на рутинен медицински преглед, извършван от лекаря на групата Ричард Давуд. Той предложил на пациента да направи по-обстойна диагностика. "Бях готов за лоши новини, но също вярвах, че всичко ще бъде наред", продължи музиканта, добавяйки, че за болестта му е знаела само 39-годишната му съпруга Сали Хъмфрис, която му е третата поред.

"Освен на лекарите, не казвахме на никой друг, защото не искахме да караме, който и да е било да минава през този ад. Но за себе си аз взех решение, че ако туморът се разпространи, няма да се съглася на химиотерапия. Не смятам да си губя косата", подчерта музикантът.

За щастие, лекарите установили по-късно, че няма разсейки на тумора. "И тогава казах: да се захващаме!, разказа още Пони Ууд. Преди да затворя очи, погледнах лекаря и казах: "Битката да започва!“

Рони Ууд е баща на 6 деца, през май миналата година му се родиха дъщери близначки

Източник: БГНЕС

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.