Роузи Хънтингтън-Уайтли: Правя си по 100 селфита


Роузи Хънтингтън-Уайтли: Правя си по 100 селфита
Снимка: Getty Images/Guliver

Роузи Хънтингтън-Уайтли е дефилирала по бельо на ревютата на Victoria's Secret, а също така зае трето място в класацията на най-сексапилните модели в света. Но дори 30-годишната британка се чувства понякога несигурна във външния си вид. Тя дори си прави по 100 селфита, преди да заснеме кадър, който да сподели в социалните мрежи.

Роузи, която очаква първото си дете от Джейсън Стейтъм, сподели своите селфи трикове пред сп. Glamour.

Тя каза пред изданието: "Имате нужда от половин час, от добра светлина и да сте готови да си направите около 100 снимки на себе си, след което да ги преминете през филтри 3 пъти".

Роузи допълни, че се притеснява за ефекта върху младите момичета, които гледат Instagram снимките на супермодели, разпускайки на ексзотични плажове, изглеждайки невероятно красиви.

"Безпокоя се за младите момичета, които наистина се чувстват несигурни за визията си и виждат тези снимки на супермодели в социалните мрежи, които изглеждат изумително, лежат на плажа в напълно нереалистична поза или заобикаляща среда. И знам, че това може да ги накара да се почувстват зле за себе си."

Красавицата, която има собствена линия за бельо и бански, призна, че дори тя понякога се чувства несигурна за външния си вид.

"Не мога да кажа, че съм имунизирана за това", каза звездата относно гледането на красиви жени в социалните мрежи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама