Рут Колева с трогателни думи към баща си


Рут Колева с трогателни думи към баща си
Снимка: Facebook

Рут Колева обикновено използва Facebook, за да изказва своето откровено мнение по музикални и социални теми. Този път певицата реши да напише мило обръщение към баща си - Неделчо Колев.

"Баща ми, ме отгледа. С всичките ups & downs, на това да си сам родител. С всичките неудобни теми, пубертетски тъпотии и важни, човешки решения. Шапка му свалям на Неделчо Колев за смелостта, силата и подкрепата през всички тези години. Шапка му свалям, че на фона на олимпийския му медал и няколки световни злата, никога не ми намекна, че съм нещо по-незначимо от него, и никога не спря да ми дава сила (дори когато неговите приятели го бъзикат с "дъщеря ти е по-известна от теб", а той отговаря с "Това е моята награда").

Той никога не говори за миналото, никога не се самоизтъква, гледа напред и мисли за бъдещето. Минало няма. Само бъдеще. Винаги. Понякога е кисел, понякога е рязък, но реално е мил, справедлив и много мислещ човек. Сещам си за Цар Лъв, когато го гледах в Бахрейн за първи път, когато бях на 4. От тогава до сега, най-големият ми ужас е да не загубя баща си, дано много години ме делят от този ден. In the meantime, аз искам да разказвам, той колко як пич е. Приживе."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама