Саня и Ники Илиев сe наричат "дзвер”

  • Саня и Ники Илиев сe наричат
    Дата:
Дата: 21.03.2014
Iwoman.bg

Младата актриса Саня Борисова – Илиева разказа в предаването  "Усещане за жена" как още в първи курс била изключена от Театралната академия НАТФИЗ, тъй като не посещавала редовно лекциите. Това обаче не спряло амбициите на Саня да бъде актриса и днес тя вече е една от младите звезди в тази професия.

Блондинката сподели подробности за семейния си живот с режисьора Ники Илиев. Двамата се запознават на снимачната площадка на сериала "Забранена любов", където играят доведени брат и сестра. Влюбват се от пръв поглед още по време на кастинга за продукцията.

Двойката често е определяна от почитателите си като "Българските Барби и Кен", заради красивата им визия. Саня и Ники са заедно не само като съпрузи, но и на снимачната площадка. Освен, че изпълнява главна роля в двата филма на съпруга си – "Чужденецът" и "Живи легенди", Саня помага на любимия си и в писането на сценариите.

Вместо с нежни клишета като "захарче” и "бонбонче” влюбените се наричали един друг с доста стряскащи прякори като "дзвер” и "чудовище”.

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 19  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.