Сашка Васева защити Фики заради "Издислав"


Сашка Васева защити Фики заради "Издислав"

"Моят добър приятел Емил Димитров също беше мачкан като Фики, защото песните му звучаха различно и трудно се приемаха от съвременниците. Дори спряха песните на Емил от националното радио, защото били прекалено модерни, но хората го харесваха и това надделя." Това заяви пред "България Днес" фолклегендата Сашка Васева по повод многобройните нападки към колегата й Фики.

Изпълнителят представи първото си парче на английски език Is This Love ("Това ли е любовта"), но бе подложен на унищожителна критика, че не може да пее на чуждия език и песента звучи като "Издислав".

"Преди години и мен ме съсипаха от критика, че съм си позволила да пея на английски и немски. Изпълних "Камъните падат" на немски с швейцарско наречие и веднага ме обвиниха, че не разбирам езика.

У нас масово се обича да се злорадства и да се мачкат успелите хора. Усетила съм го върху гърба си. В момента хората буквално отрязват крилете на Фики. Той няма да посмее отново да запише песен на английски език и да пробие на Запад, както аз не записах на чужд език след немската версия на "Камъните падат". Тогава ме нарекоха пошла, но никой не говори по този начин за изявите на Лейди Гага например. Просто у нас трудно се приемат новите неща, докато в съседна Румъния пеят само на английски език и са слушани в цял свят. И техният английски не е на ниво, но правят световни хитове", добави фолклегендата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама