Седмичен хороскоп за 26 септември - 2 октомври


Седмичен хороскоп за 26 септември - 2 октомври

Овен

Трябва да положите усилия да гледате положително на нещата.  Ако дадете воля на предразсъдъците и несъзнателните страхове, то те могат сериозно да ви усложнят живота ви. Във вторник се опитайте да не се натоварвате с чужди проблеми и не отлагайте нищо за после. В сряда смело започвайте нови проекти и запознанства с нови хора. Проектите ще се увенчаят с успех, а запознанствата е възможно да се превърнат в добри приятелства. В четвъртък избягвайте да давате обещания, които могат да ви навлекат неприятности. Края на седмицата прекарайте приятно, като поканите близки приятели или самите вие отидете на гости.

Телец

В понеделник може да защитавате интересите си, но в никакъв случай не влизайте в конфликти с околните. Премисляйте всяка своя дума и действие. В сряда очаквайте много интересна информация, но тя ще постъпва на големи порции и много разбъркано, така че се постарайте да не пропуснете нищо. Петъкът ще бъде най-подходящ за пътешествениците и през този ден ще е добре да планирате пътуване. В края на седмицата има вероятност да възникне някакво напрежение с приятелите ви. Различни уверения и обещания за помощ ще получите повече от достатъчно, но вашите планове и надежди вероятно няма да се оправдаят напълно.

Близнаци

Тази седмица ще е най-благоприятна за развитието на кариерата ви и решаването на важни дела. В понеделник отстоявайки авторитета и компетентността си пред хора, които са по сведущи в тази дейност, ще е желателно да не упорствате много.  В четвъртък ще ви се удаде възможност да блеснете с ерудицията си. В този ден ще проведете много телефонни разговори и повечето ще са за добро. През втората половина на седмицата ще ви се наложи да проявите цялата дипломатичност на която сте способни. В събота има вероятност да водите сериозен разговор със стар приятел.

Рак

Тази седмица се вслушайте в мъдрите съвети на околните и се постарайте малко да укротите амбицията си и задавайте по малко въпроси. Да преодолеете някакви трудности и да постигнете добри резултати ще успеете само, ако проявите търпение и престанете да иска от живота всичко и веднага. Ситуацията в началото на седмицата ще е такава, че ще се наложи да доказвате трудолюбието и работоспособността си. По-добре ще е отрано да набележите  основните задачи и цели за текущия момент и да ги следвате безпрекословно. Четвъртък вероятно ще се окаже пълен с изкушения и разочарования, но ако вие издържите с достойнство тези изпитания, то ще си осигурите средства за дълго време. В неделя не отказвайте покани получени от приятели. 

Лъв

Тази седмица ще ви даде усещането за...

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама