Шерцингер: С Гришо никога не сме се разделяли


Шерцингер: С Гришо никога не сме се разделяли

"Не бих давала съвети за любовта. Аз съм като всички останали момичета. Обаче не се влюбвам лесно. А случи ли се, е много силно и дълбоко", признава Никол Шерцингер пред "Сън".

Певицата, която е жури в британския "Х фактор", споделя, че тя и любимият й Григор Димитров никога не са се разделяли и успяват да комбинират ангажиментите си така, че да се чуват постоянно, когато всеки гони графика си.

Секси брюнетката е категорична - разстоянията между двамата не са проблем.

Засега Шерцингер не прави конкретни планове за деца, тъй като е убедена, че всичко е в ръцете на Бога. "Един ден със сигурност ще имам голямо семейство", не се колебае тя.

Американката е убедена, че възрастта е само число, което няма общо със състоянието на духа. Самата тя се чувствала на 21 и не се изживява като възрастен човек, предаде Стандарт нюз.

Що се отнася до предишната й връзка с Люис Хамилтън, всичко приключило, когато пилотът подсказал, че нещата между тях няма да се получат така, както на нея й се иска. Никол давала всичко от себе си през седемте години, в които са били заедно, но насрещната реакция не била адекватна. И понеже е жена, която не понася провалите, казала "довиждане" на Хамилтън.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама