Скарлет Йохансон финализира развода си

  • Скарлет Йохансон финализира развода си
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 14.09.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

32-годишната актриса Скарлет Йохансон и съпругът й  Роман Дориак най-сетне приключиха с развода си и успяха да постигнат консесус по отношение на попечителството над дъщеря си Роуз.

Според "Ню Йорк Поуст" бившата двойка вчера е подписала окончателното споразумение в съда в Манхатън, в което се съдържат подробностите и условията, свързани с раздялата им.

По-късно самите Скарлет и Роман публикуваха общо изявление, в което издадоха, че остават близки приятели и ще продължат да отглеждат дъщеря си в изпълнена с любов среда, както досега. Какви обаче са останалите клаузи - това най-вероятно ще си остане неразкрита тайна.

Още от лятото на миналата година красавицата и съпругът й вече не съжителстваха заедно въпреки краткия си брак и 3-годишното си дете. По-рано през март пък медиите разгласиха, че Йохансон официално е подписала документи за развод и започва борбата за попечителство на момиченцето им Роуз.

Съпрузите се венчаха през 2014 г. в частно имение в американския щат Монтана, където техните гости имаха възможност да се насладят на езда на коне, скално катерене и родео представление. Проблемите в отношенията между тях се появиха още през 2016 г., като Йохансон потвърди, че от лятото са разделени. През това време двамата с Дориак са бяха съгласили на съвместно попечителство върху дъщеря им. По-късно обаче Дориак бе заявил, че настоява за пълно попечителство върху Роуз, за да може да я отведе във Франция.

Източник: БГНЕС

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.