Тайните на Кристен Бел за добра фигура


Тайните на Кристен Бел за добра фигура
Снимка: Getty Images/Guliver

Кристен Бел е шампион в мултитаскването. По време на интервю за списание "Shape", например, актрисата и майка на две деца говори по телефона, яде мюсли и шофира към дома си след натоварен ден на снимачната площадка на комедията "The Good Place". Едновременно с това Кристен планира останалата част от деня в главата си, който включва проби на дрехи, взимане на децата от училище и правене на вечеря.

Здравето е приоритет за звездата, която много внимава какво слага в тялото си, а един от главните й приоритети е да бъде активна с дъщерите си.

Задайте си цел в упражненията

"Присъединих се към йога студио тази година и си купих месечна карта. Ходя там при всяка възможност, която имам. Наслаждавам се на физическото и психическо разтоварване, което получавам, когато тренирам йога. Харесва ми фактът, че си задавате някаква цел, защото всеки ден има нещо, върху което да работя и йогата ми помага в това. Ако имам избор, винаги ще предпочитам йогата пред това да седя на дивана, защото след това се чувствам толкова добре."

Тренирайте бързо

"Имам нужда от бързи тренировки. Нямам дори и цял половин час на разположение – имам 25 минути максимално. Затова включвам и спринтове в режима ми. Тичам по алеята, вървя наобратно и повтарям. Правя го 10 или 15 пъти и ми отнема може би 15 минути. Фантастично е за сърцето, мозъка и тялото. А и спринтирането ме кара да се чувствам много силна."

Научете децата си да тренират

"За мен е важно да покажа на децата ми, че ме е грижа за здравето и физическото ми състояние. Така че, когато съм с тях в стаята им, клякам няколко пъти, например. Когато попитат какво правя, им обяснявам, че тренирам. И тъй като те ме копират, следващия път, когато вдигнат тежка торбичка, ще кажат: "Правим упражнения". Това е ценност, която искам да внуша на децата си от ранна възраст – че е задължително да обръщат внимание на тялото си. Независимо дали става въпрос за поставянето на слънцезащитни продукти, или правенето на лицеви опори, така освен на себе си помагам и на дъщерите си."

Яжте това, което ви се прияде

"Обожавам храната! Започвам деня си с матча. А когато стомахът ми се събуди, си поръчвам белтъци, спанак и допълнително сирене фета с лют сос. За похапване в работата си взимам йогурт. Ако съм вкъщи бера нещата, които растат в градината ми – черници, сливи, къпини. Обядът ми почти винаги е огромна салата. В нея слагам маруля, малко ориз, боб, шепа ядки, домати, броколи, моркови, чушка, ягоди, боровинки, зехтин, сок от лимон и морска сол. Толкова е вкусно. Любими са ми обаче крутоните. Всякакви крутони. Не ги дискриминирам. За вечеря обичам да ям паста. Обожавам я. Но тъй като съм вегетарианка, трябва да следя приема си на протеини, затова гледам да включвам повече растителни."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама