Тази история на Мишо Шамара ще ви трогне


Тази история на Мишо Шамара ще ви трогне

Мишо Шамара от 2 години живее със семейството си в Америка. Той реши да използва социалните мрежи, за да разкаже една интересна история, която му се е случила тези дни. Макар че рапърът се слави в пиперливия си език и поведение, тези негови думи наистина ще ви накарат да се замислите за важните неща в живота.

"Вчера возих един възрастен човек на Убър. Учудих се че сам си го викна, защото обикновенно възрастните хора не ползват Смарт телефони. А той беше наистина възрастен. Може би 85 90 годишен. Казваше се Улиям. Усмихнат човек с много добро чувство за хумор. Заприказвахме се за времето. Обиконовенно така се започва разговор. Каза ми знаеш ли че вчера в Австралия са измерили 117 градуса по Фаренхайт. Аз наистина се учудих каква жега е долу в Австралия и споменах че тая година зимата в Чикаго е доста мека.

А човека с усмивка попита: - Ти от колко години живееш в Чикаго. Аз казах че съм от две. Той каза : - Значи ме помниш зимата на 1967ма. На 16ти февруари имаше най жестоката снежна буря която помня някога. Така че още нищо не е свършило. Може да си имаме лошо време и тази година. Замислих се колко дълго е живял и все още живее този усмихнат човек на тази планета :) дори не се замисли че за да помня 67ма трябва да съм бил роден поне 60та а аз колкото и да съм възрастен все п.к съм на едва 44 и съм роден 5 години след въпросната буря .

След това човека каза : - Може ли да ме оставиш на Макдоналдс ? Аз съм беден и днес има промоция 3,70 за цяло меню . Аз му казах че вообще не е беден за моето разбиране . Казах му че идвам от държава в която до преди 10 години макдонълдс се водеше луксозно място и не бих се учудил ако някой си е правил сватбата или кращенето там хахаха . Посмяхме се . Изпратих усмихнатия Уил .

Спрях Убъра . Отидох в съседният ресторант за бърза закуска за да не изглеждам някакъв фрийк . Седнах да хапна и се замислих че всичко на тоя свят е въпрос на гледна точка . Всяко нещо изглежда различно когато го гледаш от различен ъгъл . Замислих се че всеки ден е прекрасен щом дишаме усмихваме и мечтаем . Успешна седмица ви желая приятели . ПС : някаква скучна история с нищо особено в нея но ме накара да се замисля какво имам и на какво да се радвам.", написа Мишо във Facebook

* Правописът е запазен в оригинал.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама