Теди Бургазлиева ще става майка (снимка)


Теди Бургазлиева ще става майка (снимка)
Снимка: Facebook

Теодора Бургазлиева разкри, че е в напреднала бременност и съвсем скоро ще стане майка за първи път.

Мис България 2002 дълго време пазеше в тайна щастливата новина. Вчера тя качи красива снимка, на която позира със съпруга си Симеон Иванов. На кадъра Теди е облечена в прилепнала червена рокля, а той нежно е докоснал наедрялото й коремче.

Звездата, която от години живее в Лос Анджелис, написа в поста си, че от дълго време е искала да стане майка и това е била най-голямата й мечта. Тя също така благодари на мъжа си.

"Много съм благодарна, че имам такъв невероятен и подкрепящ съпруг до себе си. Знам от дъното на сърцето си, че той ще бъде най-добрият баща. Благодаря ти любов моя за това, че ме правиш най-щастливата жена на Земята и че се грижиш толкова добре за мен", написа развълнуваната Бургазлиева.

Теди също така разкри, че до дни ще излезе първата й книга. "Книга, в която споделям моменти от живота си, грешките си и с която искам да помогна на другите да водят по-добър, смислен и щастлив живот. Завърших книгата през ноември миналата година и за моя изненада - забременях през декември. Книгата ми излиза до броени дни и очаквам да стана майка до няколко седмици."

Бургазлиева вече има един брак зад гърба си. Тя беше омъжена за футболиста Александър Младенов. През 2017 Теди сключи брак със Симеон Иванов, който е бивш автомобилен състезател, а в момента работи като треньор по личностно развитие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама