Теодора Духовникова: Имах рак на гърдата


Теодора Духовникова: Имах рак на гърдата
Снимка: Facebook

Теодора Духовникова направи смело признание. Актрисата, която миналата седмица гледахме в ролята на онкоболна в "Откраднат живот", разкри, че самата тя наскоро е преборила коварната болест.

"Толкова много пъти съм играла хубава жена, с две гърди и токчета, че това отдавна не ми е интересно. Темата за рака на гърдата, обаче, ми е много важна и много лична. Била съм лице на тази кампания на списание Ева, имам такъв случай в семейството, самата аз преживях наскоро този кошмар. Слава на бога с добър край. Тук е моментът може би да благодаря на професор Гаврилов и на доктор Марга Николова. За всичко!", написа 41-годишната звезда във Facebook профила си.

"И съм безкрайно щастлива, че се случи така, че мога да говоря за това в "Откраднат живот". Вероятно знаете, в повечето такива случаи мъжете не знаят как да понесат такава ситуация и просто си тръгват. Това, което се случва в историята между Виктор и Виктория обаче е толкова вдъхновяващо и толкова отвъд баналната любовна история. Защото наистина това, което един мъж може да направи за една жена в такъв момент, не може да направи дори най-великото лекарство на света! Много, много голям доцент Банков!", допълни Духовникова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама