Тимбърлейк ще разтърси Супербоул 2018


Тимбърлейк ще разтърси Супербоул 2018
Снимка: Getty Images/Guliver

Джъстин Тимбърлейк ще бъде хедлайнер на финала по американски футбол "Супербоул", който ще се проведе през февруари 2018.

Изпълнителят, известен с "Cry me a river" и "SexyBack", ще участва за трети път в спектакъла, организиран на полувремето на най-важното спортно събитие за годината в САЩ и с най-голяма аудитория.

Последната му поява на сцената на "Супербоул" бе пред 115 милиона зрители през 2004. Тогава той и сценичната му партньорка Джанет Джексън влязоха в новините с разголената гръд на певицата, предизвикала безпрецедентен скандал. За да се избегне нова подобна случка, оттогава шоуто се излъчва по телевизията със забавяне на сигнала, за да може режисьорите да реагират навреме.

На 4 февруари 2018 година Тимбърлейк ще застане на сцената в Минеаполис на мястото на поп иконата Лейди Гага, която бе звезда на шоуто през 2017 година.

Преди тях на "Супербоул" са били Coldplay, Бионсе, Кейти Пери, Бруно Марс, Мадона, Брус Спрингстийн, Принс, Rolling Stones, Пол Макартни и U2 са били звезди на това шоу, по време на което телевизията пуска най-скъпите реклами в света.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама