Тина Търнър призна за опит за самоубийство


Тина Търнър призна за опит за самоубийство
Снимка: Getty Images/Guliver

Музикалната легенда Тина Търнър призна за опит за самоубийство, извършен преди десетилетия, пише Contactmusic.

През далечната 1968 година, непосредствено преди концерт, Търнър е изпила наведнъж 50 приспивателни. Тя е искала да отнеме собствения си живот заради многобройните изневери и тормоз от страната на тогавашния си съпруг Айк.

Тина, чието истинско име е Анна Мей Бълок, си спомня ясно инцидента: "Тогава вкъщи имаше три жени и Айк правеше секс с всички тях. Три от нас се казваха Ан, което означаваше, че той трябва да помни само едно име… Една от тези Ан, Ан Томас, беше бременна от него, което за мен беше допълнителна обида".

"Една нощ, точно преди представление, просто не можах да го понеса повече и погълнах 50 приспивателни", твърди американската певица.

За щастие лекарите успяват да я върнат към живота. Едно от първите неща, които Тина, днес на 78 години, чува тогава са думите на Айк, който и казва да "умре", а след това и нарежда да се връща на работа.

Тина разкрива и спомените си от първата брачна нощ с Айк.

"Той ме заведе в публичен дом. На първата ни брачна нощ. Никога досега не съм разказвала тази история, беше ме срам. Кой младоженец води, непосредствено след сватбената церемония, новата си жена на порнографско шоу на живо?", спомня си звездата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама