Том Ханкс: Клинт Истууд третира актьорите като животни


Том Ханкс: Клинт Истууд третира актьорите като животни
Снимка: Getty Images / Guliver

"Клинт Истууд третира актьорите като коне", заяви носителят на "Оскар" Том Ханкс. Пътищата на двамата се пресякоха по време на снимките за биографичната драма "Съли", където Истууд беше режисьор, а Том Ханкс - главният актьор. Според Ханкс отношението на Истууд към целия екип на снимачната сцена е било като към някакви животни. В частност - коне.

"Той третира актьорите си като коне, както през 60-те години режисьорът на сериала "Нещавена кожа" крещеше "Екшън!" и всички коне бяха задължени да търчат".

Критиките обаче не спират дотук. Актьорът описва и още един негативен момент - времето, което е било прекарано за предварителния прочит на сценария.

"Той извади този нагънат отвсякъде, защипан с телбод и пълен със странични бележки сценарий, който се водеше негов. Оригиналът на текста дори не можеше да се види под всичките лепящи бележки и индекс карти, които бяха прикачени. Сигурен съм дори че жена му дори е написала някъде там "Не" със собственото си червило! Минахме през всяка страница и всеки миг, а забележките не секваха. Той си имаше мнение за всичко."

И въпреки, че определя поведението на Истууд като "изключително дразнещо", Ханкс признава, че заради ролята си е струвало.

Източник: БГНЕС

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама