Венета Райкова "Скандал"-изира с новия си роман


Венета Райкова "Скандал"-изира с новия си роман
Снимка: Ентусиаст

С четири романа, превърнали се в бестселъри и преиздавани многократно само за две години, Венета Райкова без съмнение може да бъде определена като една от най-успешните български писателки. Освен че заеха първите места по продажби в класациите на реномираните книжарници, "Триумфът на кучките", "Вещицата", "Инсомния" и "Вендета" станаха и тема №1 сред читателите. Сега издателство "Ентусиаст" представя петия сензационен роман на хитовата водеща – "Скандал".

Още с първите страници читателите се запознават с ослепителната Виктория – богата и властна собственичка на бизнес империя, за която няма нищо непостижимо в света на големите игри. Със самочувствие, класа и доза арогантност главната героиня е способна да се справи с всяко препятствие, което се изпречи на пътя ѝ, каквото и да ѝ коства това. Всичко случило се в живота ѝ, всички грешки, страдания и разочарования, са я превърнали във вълк единак, оцеляващ във всяка трудна ситуация. Или по-скоро във вълчица, бранеща семейството и бизнес интересите си.

Макар в очите на хората Виктория да изглежда като въплъщението на идеалната жена, дълбоко в душата ѝ е скрита тайната за онова, което ѝ липсва най-много. И не след дълго, когато силата на желанието се сблъсква с веригите на идеалния брак, тя ще трябва веднъж завинаги да избере посоката, по която да поеме.

Нейният съпруг Павел е успешен филмов продуцент, който е на път да реализира проекта на живота си. Той обаче трябва да открие начин да оцелее в света на киното – свят, който се влияе от непрекъснато променящите се настроения на звездите и от капризите на публиката. А паралелно с това да продължава да бъде съпругът, който силната Виктория истински заслужава и от когото се нуждае. Ще успее ли да го направи?

Виктор, младият и привлекателен син на звездната двойка, има сериозни амбиции. Но дали ще научи уроците си, или ще се провали?

Съни е най-добрият папарак в България. Пътят към сбъдването на най-голямата му мечта е осеян с непреодолими препятствия. Ще успее ли телевизионната водеща Ванеса, с която правят страстен секс, да му помогне?

Донко и Кара са млади, красиви и талантливи актьори. Каква обаче е тайната на успешния брак, успешен ли е той наистина и през какво преминава една майка, за да съхрани себе си?

"Скандал" е спиращ дъха роман с напрегнат сюжет и горещи сцени. Книгата ще накара читателите да се замислят за най-съкровените си копнежи и за това на какво са готови, за да ги постигнат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама