Виктория и Дейвид Бекъм: По-силни сме заедно


Виктория и Дейвид Бекъм: По-силни сме заедно
Снимка: Getty Images/Guliver

Една от най-емблематичните двойки на звездния небосклон, Виктория и Дейвид Бекъм, за втори път красят корицата на модната библия Vogue. На корицата на изданието съвсем деликатно се подава и дъщеря им Харпър, забавлявайки се на дървена люлка.

В откровено интервю на страниците на списанието семейство Бекъм споделят любопитни подробности за живота и децата си.

"Харпър определено е "мозъкът" в семейството. Тя мечтае един ден да бъде изобретател. Вече е на 7 и определено започва да се интересува все повече от мода и други момичешки неща. Още на 3-годишна възраст можеше да тича без проблем с високи платформи. Разбира се, само у дома, никога няма да й бъде позволено да напусне дома ни в такъв вид. От друга страна, тя има трима по-големи братя и обича да играе футбол с тях."

За 20-те си години съвместен живот, Дейвид и Виктория са чували всякакви лъжи по техен адрес. Те вече имат "имунитет" към тях и съвсем не се впечатляват от слуховете.

"Постоянно ни събират и разделят. Игнорираме ги, но е наистина несправедливо, когато виждаме, че хората около нас се впрягат. Казали сме на децата да не вярват на нищо, което чуват на площадката, в училище и т.н. Ние сме много по-силни, когато сме заедно – шестимата. Уважаваме семейството повече от индивидуалността и това е ключът към нашето щастие."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама