Вижте новата любима на Брад Пит (снимки)


Вижте новата любима на Брад Пит (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Мина почти година и половина, откакто Брад Пит се раздели със съпругата си Анджелина Джоли. Актьорът най-после е продължил с живота си и има нова възлюбена. Както вече писахме, това е архитектката Нери Оксмън, която е професор в Масачузетския технологичен институт.

Пит и 42-годишната му тръпка, която също е художник и дизайнер, прекарват заедно голяма част от времето си и имат много общи интереси. Източник твърди, че той бил забелязан да отива късно вечер до апартамента й в Кеймбридж и да си тръгва на другата сутрин.

Според близък на 54-годишната звезда, той е "много по-щастлив". Източникът каза пред сп. People, че актьорът е "по-скоро като стария щастлив и очарователен Брад" и се завръща в светлините на прожекторите.

🌟გაიცანით ბრედ პიტის ახალი რჩეული, 42 წლის პროფესორი ნერი ოქსმანი ✔️ნერი ოქსმანი მასაჩუსეტის ტექნიკური უნივერსიტეტის პროფესორი, არქიტექტორი და დიზაინერია. როგორც უცხოური პრესა იუწყება, ბრედი და ნერი ერთმანეთს ექვსი თვეა ხვდებიან. 👩‍❤️‍👨 ❓თქვენ როგორ შეაფასებდით ბრედის ახალ რჩეულს❓🤔 #nerioxman #bradpitt #love #couple

Публикация, споделена от City Magazine Official (@citymagazineofficial) на

"Раздялата беше много драматична и шокираща за него, но той отново започна да се грижи за себе си. Изглежда много по-щастлив."

Очаква се Анджелина и Брад да финализират развода си до няколко седмици. В последно време те са в добри отношения и искат най-доброто за шестте си деца.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама