Звезди

Вижте снимки от рождения ден на Ненчо Балабанов

  • Вижте снимки от рождения ден на Ненчо Балабанов
    Дата:
Дата: 19.04.2017
Iwoman.bg

Нашумелият водещ на "Господари на ефира" и най-добрър имитатор на премиера Бойко Борисов Ненчо Балабанов събра колеги и приятели в "Студио 5" по случай рождения ден. Той навърши 37 години на 17 април.

Партито събра звезди от театъра, телевизията, киното и спорта, известни композитори и изпълнители, продуценти, PR-специалисти, бизнесмени и политици. Гостите затрупаха рожденика с подаръци, прегръдки и топли пожелания за здраве, щастие и още по-голяма популярност.

Сцената не остана празна нито за секунда – изявите преливаха от пожелания в стил "стенд ъп комеди", шегаджийски спомени и дуети, музикални изпълнения и превъплъщения. Прозвучаха апокрифни записи от ранните години на звездата – на фалшив гръцки и турски език. Балабанов официално получи и винкел с пуканки (по-известен като пернишка сурвачка), изработен специално за него в миньорския град, където се гордеят с домакинството на първата му изява в club MAZE.

Ненчо Балабанов благодари на всички, които са били до него през годините – и в добро, и в зло, които са повярвали в таланта му и са направили възможен успеха му.

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.