Внучка на Елизабет II се омъжи (снимки)


Внучка на Елизабет II се омъжи (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Внучката на кралица Елизабет II принцеса Юджийн днес се омъжи за търговец на вино на церемония в Уиндзор.

Големият ден за деветия по ред да заеме потенциално трона и Джак Бруксбанк – "обикновен човек " с приятели със синя кръв - идва след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май.

В продължение на седмици пресата твърдеше, че данъкоплатците ще олекнат с 2 млн. паунда за тържеството. Обясняваше се, че разходите биха могли да бъдат спестени, ако Юджийн не настояваше да мине с теглена от коне карета около Уиндзор – както направиха Меган и нейният принц.

Има слухове, че решението на Би Би Си да не предава събитието директно поради потенциално ниския му рейтинг е засегнало Бъкингамския дворец. Само малък търговски телевизионен канал излъчваше директно случващото се.

Оказа се, че голяма част от времето в предаването беше отделена на коментарите за бурните пориви на вятъра, които създаваха проблеми на гостите на тържеството заради техните шапки и развяваха тоалетите им. "За съжаление това не е добър ден за сватбени прически", констатираха от ITV.

Тълпата по време на шествието на Юджийн беше значително по-рехава, отколкото преди пет месеца.

Двойката направи всичко възможно, за да спечели тълпите, излъчвайки записани преди това интервюта за ITV, в които се хвалеха един друг.

Джек нарича 28-годишната си булка "блестяща светлина". Юджийн пък описа 32-годишния търговец на вино като "смирен и щедър".

Принцесата спечели адмирации в социалните медии заради решението си да носи рокля, която разкрива дълъг белег от операция, който върви по гръбнака ѝ. От Бъкингамският дворец заявиха, че това е "конкретната молба на принцеса Юджийн, която е имала операция на 12 години, за да коригира сколиозата".

На церемонията присъстваха 850 гости. Сред известните личности, присъствали на тържеството, бяха британския певец Роби Уилямс и американската актриса Деми Мур.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама