Запознайте се с жената на Джейми Оливър


Запознайте се с жената на Джейми Оливър

Сигурни сме, че знаете кой е Джейми Оливър и сте пробвали поне няколко от неговите вкусни рецепти. Известният готвач е горд татко на четири деца и има прекрасна съпруга, с която са заедно от 20 години. За първи път Джейми и жена му Джулс участват в обща фотосесия и интервю за списание Red.

На Джейми често му се налага да посещава светски събития, но Джулс не обича да го придружава. "Не ходя никъде. Не се интересувам от филмови премиери или партита. Просто обичам да прекарвам времето си със семейството и стари приятели. Освен когато става въпрос за One Direction... Веднъж след училище с дъщеря ми Дейзи отидохме пред къщата на Хари. Стояхме в колата с часове и се развълнувахме много, когато той най-после излезе", казва тя пред изданието.

Те са горди родители на четири деца, но Джулс все още мечтае за още, признавайки: "Ще бъде страхотно да имаме близнаци“, макар че Джейми не е много въодушевен от идеята.

Джулс иска Джейми да прекарва повече време вкъщи. "Бих искала Джейми да работи по-малко, но съм свикнала... И за да бъда честна, ако искам да разбера какво прави, просто поглеждам профила му в Instagram."

Но красивата брюнетка, която пусна собствена модна линия, Little Bird, за марката Mothercare, казва, че е щастлива с живота си.

"Никога не съм изпитвала нуждата да се утвърждавам. Нямам нищо против да бъда майка, да гледат на мен като съпругата на Джейми. Но е хубаво да имаш работа и да мислиш, че се справяш добре.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама