Quantcast

Звезди

Заснеха за първи път близнаците на Джордж Клуни

  • Заснеха за първи път близнаците на Джордж Клуни
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 10.07.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Папараците уловиха за първи път гордите родители Амал и Джордж Клуни с новородените им близнаци Ела и Алекзандър. Или поне отчасти.

На снимките, публикувани от "Мейл Онлайн", 56-годишният актьор се вижда как пренася внимателно едно от бебешките кошчета на слизане от самолета в Милано, където двамата възнамеряват да се насладят на луксозна почивка. Зад гърба му прекрасната му съпруга пък носи и второто идентично кошче, опитвайки се да прикрие очите си от слънцето. С тях пътува още охраната на двамата, както и детегледачката на едномесечните бебета.

Припомняме, че точно преди месец - на 6 юни Клуни и 39-годишната Амал посрещнаха първите си отрочета.

Тъй като Амал Клуни е известна с множеството дела на високо равнище, Джордж имаше притеснения за сигурността на нея и децата си. Според някои таблоидни издания той дори е получавал смъртни заплахи по неин и свой адрес в дома си. Именно това е част от причините едва сега да си позволяват да бъдат забелязани някъде.

Амал е защитавала бившия украински премиер Юлия Тимошенко и основателя на "Уикилийкс" Джулиан Асанж. Работила е и по делата на репортера от "Ал Джазира"Мохамед Фами, който беше арестуван в Египет, както и на бившия президент на Малдивите Мохамед Нашийд след свалянето му от власт през 2012 г.

Източник: БГНЕС

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.