Звезди, които са били бездомни преди да станат известни


Звезди, които са били бездомни преди да станат известни
Снимка: Getty/Guuliver Images

Понякога си мислим, че известността и богатството са даденост на холивудските звезди. Виждаме ги перфектно облечени, с изрядни прически, живеещи живота на мечтите си в някоя плажна вила с поне 5 спални. Истината обаче далеч не е такава. Има много знаменитости, които буквално са живеели на улицата, преди някой да ги забележи…

Леонардо ди Каприо

Познаваме ги като мистериозния Гетсби или скандалния Вълк от Уолстрийт – истината е, че Лео играе ролята на богатите много добре! Преди обаче да направи големия си удар в „Титаник”, Лео пристига в Холивуд, за да следва мечтите си и живее в приют за бездомни няколко месеца преди да бъде забелязан.

Кармен Електра

Още преди да стане „спасителка на плажа”, Кармен е имала доста големи проблеми, свързани с нейната платежоспособност. Самата тя е разказвала в редица свои интервюта как е била разорена, без дом и работа. Иронията е, че макар да е пренощувала при различни познати и приятели, Кармен не се е разделила дори за миг със скъпите си обувки Versace.

Даниел Крейг

Любимият на малки и големи Джеймс Бонд някога не е имал нищо общо с излъскания вид, който демонстрира на червения килим. Преди да вземе участие в екшън лентата, Даниел Крейг е живял на пейка в Лондон.

Холи Бери

Повечето 21-годишни американци разпределят умело времето си между купоните, ученето и баровете. Е, на тези години Холи Бери е лавирала между 3 приюта за бездомни и 2 безплатни кухни за супа. Скоро след това тя оставя бедността зад себе си, започвайки да се изкачва по стълбичката на славата!

Джим Кери

Обикновено свързваме името на Джим Кери с някоя от неговите изключително забавни роли. Всъщност, животът му хич не е бил лек. Когато е на 15 години, майка му се разболява тежко, баща му остава без работа и той е принуден да напусне училище, за да се грижи за нея. Започва работа като портиер, а цялото семейство се мести в стар бус, паркиран на улицата.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама