Звезди, които са станали майки чрез сурогатство


Звезди, които са станали майки чрез сурогатство

Макар че имат милиони в банковите си сметки и фенове по цял свят, звездите на първо място са хора. И те страдат от същите проблеми като нас, сред които е безплодието. Децата са едно от най-хубавите неща в живота ни, но за съжаление някои жени имат репродуктивни проблеми. Тези звезди доказват, че сурогатство е един добър алтернативен начин да сбъднеш мечтата си и да увеличиш семейството си.

Тайра Банкс

Супермоделът се подлага на лечение на безплодие и ин витро процедури, но без резултат, затова решава да има дете чрез сурогатна майка. Тя и приятелят й Ерик Асла станаха родители на красиво момченце, кръстено Йорк, през януари 2016 година. 

Елизабет Банкс

Звездата от "Игри на глада" има две деца, които са износени от сурогантна майка. Синове на актрисата и съпруга й Макс Ханделман се казват Магнъс и Феликс.

Луси Лиу

През 2015 година на бял свят се появи синът й Рокуел Лойд чрез сурогатна майка. Актрисата е реши, че е дошло време да има дете, без да има мъж до себе си.

 

Сара Джесика Паркър

Актрисата и мъжът й Матю Бродерик имат две близначета от сурогатна майка. След като ражда сина си Джеймс по естествен начин, звездата от "Сексът и градът" дълго време не може да забременее, затова се обръща към сурогатна майка, която им помага да увеличат семейството си с две момиченца.

Никол Кидман 

Никол Кидман и Кийт Ърбан имат една дъщеря, която е зачената по естествен път, но тъй като след това имат проблеми, се обръщат сурогатство. Така на бял свят се появава второто им дете Фейт Маргарет.

Джордана Брустър

Звездата от "Бързи и яростни" има двама сина (Джулиан и Роуън), които са износени от сурогатни майки.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама