Звезди, които срещат любовта на снимачната площадка


Звезди, които срещат любовта на снимачната площадка
Снимка: outnow.ch

Актьорите са свикнали да играят влюбени, но се оказва, че понякога химията между тях на големия екран всъщност е реална в живота. Ето и кои звезди са били не само екранни двойки.

"Трудна свалка" (2003)

Според сценария Рики е мъжко момиче и гангстер, която се влюбва в харизматичния Лари (Бен Афлек). След като го среща, животът на младата жена се променя в положителна посока. Когато се съгласява да се снима, Дженифър дори не подозирала, че покрай филма ще започне романтична връзка с Афлек. Двамата се сгодяват през 2002, но се разделят през 2004 година.

"Вики Кристина Барселона" (2008)

Във филма Пенелопе Крус и Хавиер Бардем играят необичайна семейна двойка. Двамата испански актьори разменят много любовни искри по време на лентата, които водят до брак и две деца.

"Секс игри" (1999)

Това, което обикновено наричаме любовна химия, се е случила между актьорите Рийз Уидърспун и Райън Филипе, докато снимат филма "Секс игри". След приключването на лентата те започват връзка, женят се през 1999, но се развеждат през 2007. Двамата имат 2 общи деца - Ава и Кай.

"Апартаментът" (1996)

По време снимките на филма се заражда любовта между младата и непозната тогава италианска актриса Моника Белучи и френския актьор Венсан Касел, който има репутацията на женкар. Двамата са заедно дълги години, женят се през 1999, но се разделят през 2013. Те имат две деца - Леони и Дева.

"Дневникът на един пияница“ (2010)

По време на снимките актьорът се влюбва в актрисата Амбър Хърд, след което двамата се женят през 2015, макар че Джони никога не предлага брак на Ванеса Паради, с която са заедно 14 години и имат 2 деца. С Амбър се разделят през 2016 след обвинения от нейната страна за домашно насилие.

"В ритъма на танца" (2006)

Много от нас обичат да гледат този филм отново и отново и не само защото ни кара да танцуваме. Друга причина да харесваме тази лента са актьорите Чанинг Тейтъм и Джена Дюън, които впоследствие се женят и им се ражда една дъщеричка, Евърли.

"Дни на грохот" (1990)

Помните ли Никол Кидман в началото на кариера й, когато имаше буйни червенокоси къдрици? Това е времето, когато Том Круз се срещна с нея на снимачната площадка на "Дни на грохот". Двамата се женят през 1990, осиновяват си две деца, но се разделят през 2001 година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама