Звезди споделят истината зад ражданията си - 2 част


Звезди споделят истината зад ражданията си - 2 част
Снимка: Getty Images/Guliver

Продължава оттук!

Зоуи Салдана

"В повечето случаи вашето тяло преживява някаква травма при раждане, което е трудно да се обясни, освен ако не сте имали това преживяване преди това. Моят случай беше така - всичко от щитовидната жлеза до тромбоцитите се срина", пише звездата на Guardian of the Galaxy в своята Facebook страница.

Миранда Кер

Доказвайки, че известните личности всъщност са човешки същества като всички останали, супермоделът разкри за болезнения и труден момент в интервю за InStyle Aвстралия. "Всъщност мислех, че ще умра в един момент и ще изоставя тялото си. Гледах надолу към корема си, болката беше толкова непрестанна и интензивна, че едвам дишах", каза тя за раждането на сина си Флин.

Аланис Морисет

"Опитът беше отвъд болката. Това беше трансцендентално преживяване", каза певицата. Просто се пренесох в цял един нов свят. Трябваше да бъда малкият войник, който съм, и наистина да се съсредоточа върху това ново красиво същество, което излиза от мен."

Мая Рудолф

Понякога нещата не вървят по план, както актрисата разбира при раждането на второто си дете, Люсил. "Домашното раждане не беше моят план, но това се случи... защото бебето излезе много бързо. За щастие, тя просто се плъзна в ръцете на баща си... Беше страшно, но и страхотно", каза тя пред сп. People.

Пинк

Певицата на "What about us" е имала доста страшно преживяване с първото си дете, дъщеря й Уилоу. "Тя не беше обърната с главата надолу, а с краката. Опитахме всичко, за да я обърнем", каза Пинк. "Изглежда, че това малко момиченце имаше други планове - в края на краищата тя е МОЯ дъщеря." Поп звездата обаче не изпитва съжаление, че е родила цезарово. Тя добави: "В края на краищата всичко мина перфектно, въпреки че не беше това, което мислехме, защото сега е здрава и щастлива, също като мен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама