Звездите, родени със странни козметични дефекти


Звездите, родени със странни козметични дефекти

Знаменитостите винаги са оставали впечатление у „простосмъртните“ хора, че са съвършени. Изглеждат повече от перфектно, имат страхотни домове, успешни кариери и какво ли още не. Истината е, че голяма част от известните личности всъщност са родени с някакви козметични дефекти, които или прикриват успешно, или отдавна са отстранили.

Мила Кунис и Кейт Босуорт

Двете актриси страдат от хетерохромия – очите им са в 2 различни цвята. Кейт Босуорт има частично увреждане, тъй като само дясната част от ириса на едното ѝ око е кафява, докато другата си е синя. Мила Кунис е имала доста сериозни неприятности, свързани с този дефект, което е наложило операция през 2010 година.

Аштън Кътчър

Чаровният актьор, съпруг на гореспоменатата Мила Кунис, е роден с „ципести“ крака. Всъщност, дефектът засяга само няколко пръста от стъпалата на Аштън Кътчър, които са свързани с ципа. Това обаче съвсем не притеснява Аштън, защото във всяко телевизионно интервю, той се хвали с нестандартния си дефект.

Анди Гарсия

Малцина знаят, че звездата от „Бандата на Оушън“ е роден с прикрепен близнак за рамото. Макар да няма спомен от операцията, тъй като е бил бебе, Гарсия има огромен белег на мястото на отстраняване.

Каролина Куркова

Бившият модел на Victoria's Secret никога не е крила, че няма пъп. Следствие на тежка операция в ранно детство, чешката красавица се е сдобила с този дефект. Въпреки това, съдбата ѝ се усмихва и тя става модел не на какво да е, а на бельо! Разбира се, всички разголени снимки на Куркова са обработени, а на модния подиум гримьорите се грижат за „маскирането“ на дефекта.

Меган Фокс

Красивата актриса страда от рядко генетично заболяване, което се характеризира с по-особена форма на палците на ръцете. За щастие, брахидактилията при Меган Фокс е само козметичен дефект, който е напълно безвреден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама